fbpx

Ζητήστε Προσφορά

Μάθετε άμεσα πόσο θα κοστίσει η ανακαίνιση ή άλλη εργασία του σπιτιού σας ή της επιχείρησης σας.

ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Εγγραφείτε στο Newsletter μας



Εγγραφείτε στο Newsletter μας και λάβετε νέες προσφορές, συμβουλές και tips για την ανακαίνιση τους σπιτιού σας!

Η γυψοσανίδα είναι φυσική, οικολογική, εύπλαστη και μπορεί να γίνει όσο δημιουργική θες. Κυρίως, είναι γρήγορη και πολύ οικονομική.

Για εκείνους όμως που δεν γνωρίζουν τα βασικά της, όπως τα είδη, τα ρίσκα και τα μυστικά της, μπορεί να χάσουν μια τεράστια ευκαιρία να κάνουν σπουδαίες κατασκευές με τον πλέον έξυπνο τρόπο.

Ας την μάθουμε λοιπόν!
Όπως συμβαίνει με καθετί που θέλουμε να κατασκευάσουμε στον χώρο μας, έτσι και η κατασκευή από γυψοσανίδα, εκτός από τεχνογνωσία και εμπειρία, θέλει να ξέρεις λίγα παραπάνω για αυτήν. Μόνο έτσι θα είσαι θέση να εκτιμήσεις σωστά εάν η συγκεκριμένη κατασκευή δίνει πραγματική λύση στις ανάγκες σου, τι ακριβώς χρειάζεσαι, από ποιόν και σε ποιό περίπου κόστος.

Πότε όμως ενδείκνυται η κατασκευή γυψοσανίδας;
Ποιές είναι εκείνες οι ανάγκες του χώρου μας που απαιτούν μια τέτοια κατασκευή και πώς οι ιδιότητές της σε ευνοούν;

Ιδού οι κύριοι λόγοι που θα σε οδηγήσουν στην αναζήτηση μιας τέτοιας εργασίας:

Βελτίωση συνθηκών

Η γυψοσανίδα εκτός από την ευελιξία της, διαδόθηκε ευρύτατα και λόγω της θερμομόνωσης, της ηχομόνωσης, του ελέγχου της υγρασίας και της αντοχής της στη φωτιά.

Προσφέρει μεγαλύτερο έλεγχο στην κατανάλωση ενέργειας για θέρμανση, παρέχει υψηλή πυροπροστασία, ενώ έχει μεγάλες δυνατότητες ηχομόνωσης.

Διακόσμηση

Λόγω της πλαστικότητάς της, η γυψοσανίδα μπορεί να μεταμορφώσει κυριολεκτικά έναν χώρο με άριστα κομψοτεχνήματα, όσο δύσκολα ή πολύπλοκα κι αν φαντάζουν με άλλα υλικά. Απλά πες το όραμά σου και η γυψοσανίδα απλά θα το υλοποιήσει.

Χωροθέτηση

Εάν επιθυμείς να μικρύνεις τους χώρους σου, να αλλάξεις τη διαρρύθμιση, να προσθέσεις χωρίσματα  ή και οροφές, ψευδοροφές και πατάρια, οι κατασκευές από γυψοσανίδα έχουν δημιουργηθεί ακριβώς για αυτό.

Είναι ελαφριές, ελαστικές και σε πολλές περιπτώσεις πιο ανθεκτικές από τα συμβατικά υλικά.

Εντοιχισμός

Μια αρκετά σημαντική κατηγορία των κατασκευών από γυψοσανίδα είναι ο εντοιχισμός για την απόκρυψη σημείων του χώρου μας. Σωλήνες, φωτισμός, εξαερισμοί, ακόμη και το καζανάκι της τουαλέτας, απλά με τον κατάλληλο εντοιχισμό βελτιώνουν εκπληκτικά την όψη ενός χώρου.

Δημιουργία

Ακόμη κι αν δεν το γνώριζες, στα περισσότερα καταστήματα, τα ράφια είναι φτιαγμένα από γυψοσανίδα. Το ίδιο, μπορείς να κάνεις και στο σπίτι σου αλλά μπορείς επίσης να δημιουργήσεις και έπιπλα από το μηδέν.

Βιβλιοθήκες, πάγκους, έπιπλα τηλεόρασης ή ακόμη, ένα ολόκληρο δωμάτιο πριγκήπισσας για τη μικρή σου… πραγματικά τα πάντα μπορείς να φτιάξεις!

Οικονομία

Χρειάζεσαι πολύ λιγότερα χρήματα για να φτιάξεις πολύπλοκες κατασκευές και έπιπλα που σε άλλη περίπτωση θα απαιτούσαν ειδικούς τεχνογνώστες και ακριβότερα ή περισσότερα υλικά.

Είναι και ο κύριος λόγος που όλο και περισσότεροι προτιμούν αυτόν τον τρόπο δόμησης για ολοένα και νέες λύσεις.

Μη Επιβάρυνση

Οι κατασκευές από γυψοσανίδα επιβαρύνουν ελάχιστα το χώρο καθώς είναι πολύ ελαφριές και άρα δεν προσθέτουν επιπλέον βάρος στο κτήριο, ενώ πρόκειται γενικά για “καθαρές” κατασκευές χωρίς σκουπίδια, λάσπες και μπάζα που απαιτούν επιπλέον κόστος για να απομακρυνθούν ή να καθαριστούν.

Χρόνος & Αντοχή

Εάν ο γρήγορος χρόνος κατασκευής είναι πολύ σημαντικός για εσάς αλλά δεν κάνετε εκπτώσεις ως προς την αντοχή της κατασκευής σας στον χρόνο, τότε η λύση της γυψοσανίδας είναι ιδανική καθώς φτιάχνεται πολύ γρήγορα και αντέχει όσο μια συμβατική κατασκευή.

Ακόμη, η γυψοσανίδα προσφέρει μεγάλη αντοχή σε παθητικές καταπονήσεις αλλά και σε σεισμούς.

Πάει με Όλα

Η γυψοσανίδα είναι ο τέλειος καμβάς για να βάψεις, να κολλήσεις ταπετσαρία ή ακόμη και να προσθέσεις πλακάκια. Αυτό σημαίνει, ότι θα αποτελέσει τη φυσική συνέχεια της ήδη υπάρχουσας διακόσμησης στο σπίτι σου, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

GreenEvo © 2019 Made by Brainwire